Iltatorit 2019

TORIN LAVA

Salon torin esiintymislava on betonirunkoinen koheesiopaaluilla tuettu ja luonnonkivillä päällystetty koroke mikä nousee 1,25 m toripinnan yläpuolelle.

Koroke on katettu sukkulanmuotoisilla puupilareilla tuetulla, erikoiskankaasta valmistetulla katoksella, minkä korkein kohta on noin kuusi metriä torin pinnasta.

Esiintymistason taustan muodostaa puurakenteinen seinämä, joka erottaa lavan puisesta huoltorakennuksesta. Tähän osaan on sijoitettu 9,2 m2 tekniset tilat sekä suuresti kaivattu puku- ja lepotila esiintyjille. Esiintymislavan takaseinämä on kokonaisuudessaan 9,3 m leveä. Korkeimmalta kohdaltaan seinämä on 2,7 m korkea jja matalimmasta kohdasta 1,8 m. 

Pukuhuoneessa on 21 m2 oleskelutila sekä 7,7 m2 Wc/suihkutilat. Rakennelman kokonaisala on 219 m2 ja kerrosala 46 m2.

Lavan näkyvien sivujen luonnonkivikatteet ovat Taivassalon punaista graniittia ja esiintymistaso betonikiveä. Pilarit ja puuseinät on maalattu punaruskeiksi.

Salon Iltatori

Salon Iltatorien käyttöehdot

Klo 7.00-15.00 Salon kaupungin maksullinen toripaikka

Maksu suoritetaan kaupungin torivalvojalle (puh. 044 778 5515). Kauppiailla ja kahvioilla on oikeus jatkaa samalla paikalla iltatorilla, ellei Suvisalo ry:n ohjelmatoiminta toisin edellytä.

Klo 15.00-16.00 poistumisaika

Toriajan päättyessä klo 15.00 alkaa yhden tunnin pituinen poistumisaika torialueelta lähteville kauppiaille. Tänä aikana sallitaan täydennyskuljetuksia rajoitetusti niin, ettei se haittaa poistuvaa liikennettä.

Klo 15.00-22.00 pysäköintikielto pyöreällä parkkipaikalla

Pyöreällä parkkipaikalla on pysäköintikielto klo 15.00-22.00 välisenä aikana. Poikkeuksen muodostaa Suvisalo ry:n ohjelmatoimintaan liittyvä pysäköinti tai muu toiminta.

Klo 16 myynti alkaa Iltatorin kirpputoripaikoilla

Iltatorille tulevat kirpputorikauppiaat muodostavat pyöröparkin lähellä olevalle jalkakäytävälle paikkajonon. Kello 15 jälkeen heille jaetaan lipuke, joka oikeuttaa pääsyn torialueelle ja muille myyntialueille:  aikuiset torille ja lapset pyöröparkkiin.

Klo 16 myynti alkaa maksuttomalla toripaikalla

jonojärjestyksen mukaisesti. Suvisalo ry:llä on oikeus ohjelmatoiminnan edellyttämässä laajuudessa suorittaa paikkavaraus ennen jonotuksen kautta tulevia. Maksutonta toripaikkaa ei voi varata ennakoivasti.

 

ILTATORIN MYYNTIALUEET

Torialue

Iltatorikauppiaat voivat sijoittua torialueella vapautuville myyntipaikoille sekä osittain myös käytäväosuuksien keskelle siten, että kummallekin puolelle jää riittävä kulkuväylä. Kirpputoripaikat ovat maksuttomia.

Ympyräparkkipaikka - lasten iltatorialue

Ympyräparkkipaikka on varattu lasten kirpputorialueeksi. Aikuinen saa tulla vain alle 12-vuotiaan mukaan myymään. Alueelle voidaan sijoittaa Suvisalo ry:n ohjelmapalvelun edellyttämiä laitteita. Paikat ovat maksuttomia.

Kevyen liikenteen silta

Kevyenliikenteen sillan jalankulkijoiden puoleinen osa on varattu myös iltatorikauppiaitten käyttöön, mikäli torin aamuvaraukset eivät ole täyttäneet sitä.

Länsiranta

Länsirannan myyntipaikat ovat numeroitu (59 kpl) ja ovat maksullisia (ks. paikkakartta). On mahdollista myös lunastaa ”vuosipaikka” 100-120 eurolla/ruutu, jolloin sama paikka on käytössä koko kesän. Paikkoja on rajoitetusti. Iltatoripäivinä paikkaan on tultava klo 15.00 mennessä tai se voidaan antaa toisen kauppiaan käyttöön. Muun numeroidun paikan saa jonotusjärjestyksen mukaisesti Vilhonkadun torin puoleisesta päästä puomilta n. klo 13 ja maksaa 10 euroa/ruutu/ilta. Myytävien tuotteiden on oltava normaalia kirpputoritavaraa (ei uusien tavaroiden myyntiä). Vapaita paikkoja on jäljellä 10-15 kappaletta. Jos Länsirannalle ei mahdu, paikka pyritään järjestämään torialueelle. Sinne ei kuitenkaan pääse autolla. Lisätietoja saa numerosta 0400 426 730.

Parkkiruutu = yksi auto  - yksi myyntipaikka.

YLEISIÄ OHJEITA

Autoja ei saa pysäköidä Iltatorialueelle klo 15.00-22.00 välisenä aikana. Poikkeuksena ohjelmatoimintaan liittyvä pysäköinti. Tavaroiden kuljetus autolla torialueelta klo 20.00 jälkeen, ellei muuta ilmoiteta.

Joudumme mahdollisesti sulkemaan Horninkadun klo 18.00-21.00. Jos haluat poistua autollasi ko. alueelta em. aikavälillä, ota ehdottomasti yhteyttä alueella oleviin järjestyksenvalvojiin.

Iltatorikauppiaitten on huolehdittava myymättömän tavaran ja jätteiden poisviennistä sekä myyntipöytien ja penkkien palauttamisesta klo 21.00 mennessä noutopaikalle.

Järjestyksenvalvojilla on oikeus periä 20 euron suuruinen kanto- ja/tai siistimismaksu.

Iltatorilla voidaan myydä normaalia kirpputoritavaraa, kotiteollisuustuotteita ja järjestöjen omia tuotteita. Poikkeuksena varsinaisten torikauppiaitten myyntiartikkelit.

Suvisalo ry pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

Suvisalo ry:llä on oikeus poistaa epäasiallisesti ja Suvisalo ry:n toimihenkilöiden ohjeita ja määräyksiä noudattamatta jättävä henkilö torialueelta.

Suvisalo ry kuvaa Iltatori-tapahtumissa. Jos et halua itseäsi tai lastasi kuvattavan, pyydämme ystävällisesti mainitsemaan asiasta kuvaajalle.

Suvisalo ry:n toimihenkilöt antavat mielellään lisätietoa.

 

Tavataan torilla!