Iltatorit 2019

Iltatorit perutaan kesä- ja heinäkuulta

22.04.2020

Salon torilla kesätorstaisin järjestettävät Salon Iltatorit peruuntuvat kesä- ja heinäkuun osalta. Elokuun neljä Iltatoria pyritään järjestämään, koronavirustilanteen ja hallituksen määräysten mukaan.

Järjestelyistä vastaava Suvisalo ry päätti jo aiemmin aloittaa Iltatorin normaalista aloitusajankohdasta kaksi viikkoa myöhemmin eli vasta juhannusviikolla.

- Nyt tehty päätös perumisesta on ainoa oikea. Olemme koko perheen tapahtuma ja meille ihmisten terveys on tärkein, sanoo Suvisalo ry:n puheenjohtaja Tarja Hiltunen.

Ensimmäinen elokuun Iltatori järjestetään torstaina 6.8.

Koska esiintyjälistaan saattaa vielä tulla muutoksia, elokuun esiintyjälista julkistetaan vasta kesäkuussa.

 

Elokuu pyritään järjestämään pienin poikkeuksin

 

Länsirannan kirpputorialueen toimintaan tulee muutos. Vakiopaikkoja eli vuosipaikkoja ei enää ole. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä klo 13 alkaen. Kaikkien paikkojen hinta on 10 euroa.

Torialueen kirpputori toimii normaalisti.

Elokuun ensimmäisellä Iltatorilla kevyen liikenteen sillalla ja Vilhonkadun päässä pääsee taas tutustumaan salolaisten yhdistysten toimintaan. Salon kaupunki hoitaa entiseen tapaan ilmoittautumisen.

Iltatorien peruminen on erittäin valitettava asia koko Salolle.

Iltatorit ovat yksi kaupungin suosituimmista tapahtumista, joka kerää kesätorstaisin Saloon tuhansia ihmisiä. Vaikka itse tapahtumasarja on ilmainen, on sillä suuri taloudellinen merkitys koko kaupungille.