Iltatorit 2019

Elokuun Iltatorit aloittaa Nelli Matula

29.07.2018

Elokuun Iltatorien ensimmäinen esiintyjä on MTV3:n Tähdet, tähdet -musiikkisarjasta tuttu Nelli Matula. Nelli nousee Salon torin lavalle torstaina 2. elokuuta kello 18.30. 

Nelli Matula osoitti Maikkarin ohjelmassa todella monipuolisesti osaamistaan. 22-vuotiaalta laulajalta sujuivat niin voimaballadi, stadionrock kuin myös takavuosien pop-hitti. 

Nelli Matula oli Robinin duettokumppani kesän 2017 hitissä Hula Hula. Kappale oli Ylen kuusiosaisen tv- ja radiosarjan Hulahula Suomi tunnusmusiikki. Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty sarja päättyi kansalaisten yhteiseen juhannushulahulailuun.

Klassista poikkihuilua ja pop-jazz-laulua opiskellut Matula on rap-artisti Elastisen ystävineen perustaman Rähinä Recordsin ensimmäinen naissolisti.

Salon Positiivisin 2018 julkistetaan

Ennen Nelli Matulan keikkaa selviää, kuka on Salon Positiivisin 2018. 

Salon Nuorkauppakamarin järjestämässä kisassa ehdokkaina ovat musiikkiteatterin ammattilainen Peter Nyberg, yrittäjä Mervi Blom-Rantanen, pappi Suvi Laaksonen, salibandyjoukkue IBK Meda, kauppias Sauli Kaartinen ja muusikko, ravintoloitsija Gildas Houessou. Yleisön äänestämä voittaja selviää heti iltakuuden jälkeen. 

Iltaa isännöi K-Citymarket Salo.

Nähdään Iltatorilla!