Iltatorit 2019

20-vuotias kaupunkilehti Salonjokilaakso juhlii nuorten muusikoiden kanssa

09.07.2018

Heinäkuun 12. päivä Iltatoria isännöi salolainen kaupunkilehti Salonjokilaakso, joka tänä vuonna juhlii kaksikymppisiään. Kerran viikossa ilmestyvän lehden levikki on 32 000 kappaletta.

Torille synttärisankari tuo teltan, jossa voi tavata lehden tekijöitä.

Juhlissa esiintyy yhdeksi illaksi perustettu Salonjokilaakso House Band. Bändissä soittaa viisi salolaisille varsin tuttua paikallista muusikkoa, se kuudes soittaja, Tampereen vahvistus, tulee tutuksi illan aikana.

Turun konservatoriossa lauluoppinsa saanut Emmi Raasumaa on tuore salolainen ja Housebandin solisti. Rytmisektion jäsenistä toinen, Valtteri Lehtinen muistetaan Kuumalinja-yhtyeeestä ja toinen, Riku Koski niin ikään monen bändin taaimmaisena jäsenenä rumpalina.

Muun muassa Elastisen sekä Soulmiesten yhtyeissä soittanut Esa Mäkynen taikoo bassosta grooven ja kitarassa komppaa bändin nuorin jäsen Konsta Mäenpää, joka muuten jakoi Salonjokilaaksoa 11 vuoden ajan. Konsta vaikuttaa vahvasti myös SaloJazzin taustalla.

Ja se tamperelainen. Okke Komulainen juoksuttaa sormiaan koskettimilla ja tekee sitä Salonjokilaakso Housebandin lisäksi myös comebackin tehneessä Nylon Beatissa.

Keikka alkaa kello 18.

Nähdään kuumalla Iltatorilla!

Salojokilaakso House Band